Ons bezoeken

 

Adres: 55 rue Victor Hugo, F-78800 Houilles, Frankrijk

Telefoon (vanuit een ander land): +33 1 30 86 00 33 of +33 6 11 84 88 00
Telefoon (vanuit Frankrijk): 01 30 86 00 33 of 06 11 84 88 00

Houilles ligt 10 km ten westen van Parijs

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven: Paris-Charles de Gaulle (CDG - de grootste luchthaven, 30 km ten noorden van Parijs) of Paris-Orly (ORY, 20 km ten zuiden van Parijs).

Dichtstbijzijnde treinstation: Neem de trein (SNCF) of de snelle metro (RER) vanuit Parijs naar het RER/SNCF-station in Houilles-Carrières.

Treinen en RER rijden non-stop van 6:00u tot 1:00u.

Vanaf de luchthavens
Per openbaar vervoer vanuit Parijs
Per auto of taxi vanuit Parijs
Algemene kaart van Parijs
Aankomst in Houilles
Gedetailleerde kaart voor uw aankomst in Houilles
Vanuit Houilles naar Parijs per auto
RER (rapid metro) map - Metro map
Hotels in de buurt

Voordat u ons bezoekt

 

Vanaf de luchthavens

Vanf Roissy-Charles de Gaulle luchthaven per auto of taxi: neem de A1 autoroute richting Parijs. Ongeveer 10 km voor Parijs neemt u de A86 snelweg aan uw rechterhand richting Nanterre-La Defense. U verlaat de A86 ongeveer 15 km verder bij de afslag Bezons (nummer 2b) en volgt de richting Bezons tot u over de brug over de Seine gaat. Volg vanaf de Bezonsbrug de instructies hieronder, dezelfde als wanneer u vanuit Parijs komt. De rit van Roissy naar Houilles duurt ongeveer 30 tot 60 minuten (gewoonlijk 40 minuten), afhankelijk van de tijd en de drukte op de weg. De taxi kost ongeveer 50 euro.

Vanaf Roissy-Charles de Gaulle luchthaven per RER (regionale expresse trein): koop een kaartje voor Roissy-Houilles, neem de RER naar Parijs (ongeveer 25 minuten vanuit Roissy). U stapt over bij het RER-station Chatelet-Les Halles in het centrum van Parijs, op de RER lijn A (richting Cergy of Poissy) om Houilles te bereiken (zie beneden: per openbaar vervoer vanuit Parijs). Vanaf Roissy, via Parijs, naar Houilles per RER duurt iets langer dan een uur. Kosten van een RER-kaartje: ongeveer 10 euro.

Vanaf de Orly luchthaven: 1) neem de automatische metro (VAL - electrische metro zonder machinist) richting Antony, neem vervolgens RER richting Parijs. Stap over bij het RER-station Chatelet-Les Halles op de RER lijn A om Houilles te bereiken (zie hieronder: per openbaar vervoer vanuit Parijs). 2) neem de luchthavenbus (Air France bus) richting Parijs, stap uit bij de "Denfert Rochereau - RER station" bushalte en neem de RER (richting: Chatelet Les Halles of Roissy). Stap over bij het RER-station Chatelet-Les Halles op de RER lijn A (A3 of A5) om Houilles te bereiken (zie beneden: per openbaar vervoer vanuit Parijs).

Per openbaar vervoer vanuit Parijs

Neem de RER: lijn A3 of A5 richting Poissy of Cergy. Stap uit bij het RER-station HOUILLES-CARRIERES, ongeveer 8 minuten van La Defense (2 stations), 12 minuten van het Etoile station (Arc de Triomphe) in het centrum van Parijs (3 stations), 22 minuten van Chatelet-Les Halles (5 stations). Een trein iedere 5 minuten tijdens spitsuren en andere een trein iedere 12 minuten. OPGELET: ongeveer de helft van de treinen stopt in Houilles, de andere helft vanaf hetzelfde perron vertrekken in een andere richting (lijn A1 richting St Germain en Laye, neem deze treinen NIET). Controleer voor u instapt of de bestemming Houilles is aangegeven op het bord op het perron. Prijs van een kaartje voor metro+RER van Parijs naar Houilles: ongeveer 2 euro. Een gewoon metrokaartje (ongeveer 1 euro) is alleen binnen Parijs geldig.

Neem de trein - SNCF: per trein (SNCF) vanaf het St Lazare station in Parijs. Stap uit bij het HOUILLES-CARRIERES station - ook het RER-station. Vanuit het St Lazare station is het ongeveer 12 minuten naar Houilles. Iedere 10 minuten vertrekt er een trein vanuit St Lazare tijdens spitsuren en andere iedere 20 minuten. Prijs van een kaartje: trein+RER: ongeveer 2 euro.

Op het station van Houilles: ga via de voetgangersbrug of de ondergrondse gang richting de zuidelijke uitgang (rue Robespierre of Place Andre Malraux) - de kant tegenover het stationsgebouw zelf. Vanaf daar kunt u een taxi nemen of lopen. Ga rechts als u vanaf de voetgangersbrug of uit de gang komt en volg de straat langs het spoor in westelijke richting - ongeveer 10 minuten te voet langs het spoor (zie hieronder: aankomst in Houilles).

Per auto of taxi vanuit Parijs

Vanaf de Porte Maillot: neem de afslag Porte Maillot vanaf de Boulevard Peripherique (ringweg rondom Parijs) en rij van Parijs af RICHTING LA DEFENSE. Ga over de Neuilly brug over de Seine, naar La Defense. Na de brug blijft u in de MIDDELSTE baan. GA RECHTDOOR NA DE BRUG EN GA DE TUNNEL IN ONDER HET "LA DEFENSE" GEBIED EN VOLG DE RICHTING "CERGY PONTOISE" (de tunnel is ongeveer 2 kilometer lang). Neem de linkerbaan na de volgende splitsing, nog steeds richting CERGY-PONTOISE. U zult borden zien met "Peage A14 " - de 2 banen rechts gaan naar Poissy-Rouen - NEEM DIE WEG NIET. Als u uit de tunnel komt (richting "CERGY PONTOISE - A86, op de linkerbaan, dan een scherpe bocht naar rechts), blijf dan richting "A86 - Cergy-Pontoise" gaan. U komt dan op de A86 RICHTING CERGY PONTOISE naar het noorden. Ongeveer 1 km na de tunnel onder La Defense verlaat u de A86 bij de afslag BEZONS (nummer 2b) scherpe bocht naar rechts. Volg de borden richting Bezons: u gaat onder de A86 door en steekt de Seine over via de PONT DE BEZONS (brug van Bezons).

Vanaf Pont de Bezons (brug van Bezons over de Seine): vanuit Parijs of vanaf de A86, na de brug neemt u de linkerbaan en ga naar de hogere weg ("TOBOGGAN") aan uw linkerhand RICHTING "ST GERMAIN-POISSY - HOUILLES". Ongveer 500 meter na de toboggan blijft u in de linkerbaan en slaat u linksaf bij het verkeerslicht in de richting van "St Germain - Houilles - Carrieres ." Blijf rechtdoor gaan voor ongeveer 2 km en ga onder het spoorviaduct door. HOU RECHTS AAN na het viaduct en onmiddellijk na het verkeerslicht slaat u rechts af maar rij niet op de busbaan. Volg de spoorweg aan uw rechterhand en een tijdje ziet u de bushaltes en de voetgangersbrug naar het perron. Blijf de spoorweg volgen. Wij raden u aan de details voor aankomst in Houilles te downloaden. Als u per taxi komt of met een Franse chauffeur meerijdt, kunt de instructies in het Frans downloaden, om aan de chauffeur te geven.

Aankomst in Houilles: zie de gedetailleerde kaart voor aankomst in Houilles

Vanaf het station (zuidkant rue Robespierre of place Andre Malraux): volg de spoorweg in westelijke richting, weg van Parijs voor ongeveer 700 meter tot het verkeerslicht en een brug over het spoor. Na het verkeerslicht gaat u rechtdoor, volgt het spoor en neemt u de EERSTE straat links. Dat is de rue Victor Hugo. Nummer 55 is ongeveer 300 meters verderop, aan uw linkerhand.

Als u verdwaalt in Houilles: zijn er twee herkenninspunten:

1) het station van Houilles. Wij zitten precies een kilometer ten westen van het station (volg het spoor in westelijke richting) tot u de rue Victor Hugo ziet en sla links af, en

2) de marinebasis BASE MARINE DE HOUILLES die aangegeven staat op alle kaarten. Er staat een metalen radioantenne ongeveer 100 meter hoog, die zowel overdag als 's nachts van veraf te zien is. Wij zitten precies 100 meter ten noorden van die antenne.

Vanuit Houilles naar Parijs per auto

Ga door de rue Victor Hugo richting de spoorweg, sla rechtsaf bij het eerste stopbord, bij de bistro, en ga ongeveer 1 kilometer rechtdoor tot u het verkeerslicht bij de ingang van de marinebasis passeert. Bij het volgende stopbord slaat u linksaf. Kort daarna komt u bij een verkeerslicht en 30 meter daarna nog een verkeerslicht bij een grotere kruising met de avenue Jean-Jacques Rousseau. Sla linksaf op de avenue Jean-Jacques Rousseau. Na 300 meter gaat u onder de spoorweg door daarna 3 kilometer rechtdoor naar Bezons. Ga over de brug (Pont de Bezons) richting Parijs en Colombes.

Aan het eind van de brug kunt u:

1) ga rechtdoor richting Paris-Porte de Champerret (kortere afstand, maar meer verkeer, geen snelweg),

2) de beste oplossing: neem de A86 snelweg rechts na de brug van Bezons, in de richting van NANTERRE LA DEFENSE. Ongeveer 1 kilometer nadat u op de A86 komt, blijft u op de rechterbaan en slaat u rechtsaf richting LA DEFENSE. Dan komt u in de tunnel onder LA DEFENSE en gaat u in de richting PARIS-Porte Maillot. Wanneer u arriveert bij Porte Maillot kunt u het centrum van Parijs binnengaan ((rechterbaan) of neem de noordelijke ringweg (périphérique Nord, blijf op de middenbaan daarna de rechterbaan) of u neemt de zuidelijke ringweg (périphérique Sud, blijf op de linkerbaan).

3) neem de autoroute A86 links na de brug van Bezons in de richting van Cergy-Pontoise. Na ongeveer 15 kilometer komt u bij de autoroute A1-Aéroport Roissy Charles de Gaulle (naar het noorden) naar de luchthaven bij Roissy, of bij de autoroute A1-Parijs (naar het zuiden) naar de noordelijke toegang naar Parijs.

Hotels in de buurt

Als u in een hotel wilt verblijven kunt u kiezen uit een hotel in de buurt of een hotel in Parijs. Er zijn twee hotels dichtbij, typisch Franse bistro-hotels: het hotel in Houilles (de dichtstbijzijnde, tegenover het RER-station van Houilles - op 10 minuten loopsafstand vanaf ons kantoor) en het hotel in Sartrouville (5 minuten per RER vanuit Houilles).

Er zijn natuurlijk ook, meer comfortabele *** en **** hotels in Parijs.

U kunt beter vantevoren reserveren per telefoon.

Voordat u ons bezoekt

Vergeet niet ons tijdig te informeren over uw bezoek, zodat wij u passend kunne verwelkomen. Behalve voor onze algemene vergaderingen en geplande activiteiten hebben wij geen vaste kantooruren; u kunt beter vantevoren een afspraak maken.

 

Wij hopen u binnenkort te zien!