Extrase din presa

 

Despre cei 20 de ani de cercetare in domeniul nutritiei si alimentelor naturale ai lui Bruno Comby.

 

"Iata o noua carte a lui Bruno Comby si gasesc ca conceptele propuse drept cea mai atractiva abordare a alimentatiei pe cate am vazut-o dealungul timpului "

Michelle Leigh, Japan Times.

 

" Foarte convingator! " … " Dupa ani de diete restrictive, nutritionistii nu mai vorbesc de diete ci de ecologism alimentar " … " Un sistem simplu se a te hrani si a pierde excesul de greutate fara efort. "

Daniele Bott, Vogue.

 

" Cum sa va schimbati obieciurile alimentare pentru binele vostru si al planetei … Ultimul succes al lui Bruno Comby. "

Elle.

 

" Iata un raspuns la problemele alimentare mondiale " … " O dieta grmanda si ultimile noutati in bucataria frantuzeasca" … " Dr Comby, un om de stiinta si nutritionist tanar, a carui teza revolutionara despre asigurarea rasei umane cu alimente extraordinar de ieftine si hranitoare, a bulbersat Parisul. "

Safa Haeri, The Independant.

 

" Metoda Comby nu este conceputa pentru pierderea greutatii, desi conduce la acest rezultat daca este nevoie."

Montreal Newspaper.

 

" Ce e mai bun in domeniul nutritiei. "

Mark Perrault, ACSMF Radio.

 

" Hranirea cu alimente proaspete este cea mai buna cale de a spori placerea de a manca … imbunatatiti calitatea pielii voastre… si economisiti energie. Cantitatea de energie folosita doar pentru gatitul alimentelor este egala cu productia de energie a 150 de centrale nucleare de 1000 MW care functioneaza permanent la intreaga capacitate. "

Pascale Corbin, Your Health Magazine.

 

"In aceasta ultima carte… Dl. Comby recomanda ca francezii sa-si uite mostenirea culinara"

Tom Rhodes, The European.

 

"Ideia pe care o propune Comby in cartea lui este este una veche care a fost uitata in ultimii ani … Natural, logic si simplu, are sens in diate lui Comby… Ea va asigura consumul tuturor moleculelor naturale care sustin sanatatea din fructe, vegetale si peste. Va da tot ce aveti nevoie in forma originala si nu mai aveti nevoie de nimic altceva."

Michelle Leigh, Japan Times.

 

Aceste sunt cateva extrase luate din 1.500 articole si interviuri din presa despreteoriile nutritioniste ale lui Bruno Comby, care au fost prezentate in multe ziare internationale si la talkshowuri la radio si TV.