Boeken

Bruno Comby is een wereldberoemde auteur over zaken als lifestyle en natuurlijke gezondheid. Hij heeft acht bestsellers op zijn naam, die hieronder te vinden zijn.

Deze boeken zijn uitgegeven in de volgende talen: Engels, Japans, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Tsjechisch, Roemeens en Russisch. Deze boeken hebben een half miljoen lezers naar een beter leven geholpen. Ze zijn tevens besproken in ruim 1500 televisie- en radioprogramma's en krantenartikelen overal ter wereld. Bruno Comby heeft ook van meerdere wetenschappelijke werken geschreven.

U kunt de boeken
online bestellen. De boeken zullen zo snel mogelijk naar u opgestuurd worden.

Dubbelklik op de kaft om deze te vergroten.

ECOLOGEN VOOR KERNENERGIE

Fossiele brandstoffen, zoals kool, olie en gas, vervuilen de atmosfeer van de aarde (CO, CO2, SOX, NOX, etc.), door het veroorzaken van zure regen en het veranderen van het wereldklimaat door het broeikaseffect. Kernenergie draagt echter niet bij aan deze vervuilingen en heeft grote voordelen voor het milieu.

Hernieuwbare energiebronnen (zon, wind) zijn niet in staat om te voorzien in de energiebehoeften van de wereldbevolking en hierdoor blijft kernenergie als enige schone en veilige energiebron over om de planeet te beschermen in de eenentwintigste eeuw.

Dit boek beantwoordt vele essentiÎle vragen over de veiligheid van kernenergie, het incident bij Tsjernobyl, de gezondheidsproblemen van onze maatschappij, reeÎle oplossingen voor kernafval, de voordelen van kernenergie voor het milieu en belangrijke informatie over de toekomst van onze planeet.

Achterflap - Inhoudsopgave - Introductie door James Lovelock - Recensie van dit boek door de Amerikaanse Medische en Natuurkundige Gemeenschap

Bestel dit boek 

Verkrijgbaar in: Engels, Frans (+), Japans (+), Roemeens (+), Russisch (+).

Er wordt momenteel gewerkt aan uitgaves in de volgende talen: Chinees, Koreaans, Duits (+), Portugees (+), Italiaans (+), Hongaars, Tsjechisch en Slowaaks.

Bezoek de website van de
Vereniging van Ecologen Voor Kernenergie (EVK)

 

 

SIÀSTA VOOR EXTRA KRACHT

Een siÎsta van slechts vijf minuten helpt tegen stress, vergroot uw fysieke en mentale kracht en levert u extra tijd op omdat u 's nachts tot twee uur langer op kunt blijven. In dit boek vindt u alles over het hoe en waarom van siÎsta's. Ontdek de vele voordelen die korte ontspanningssessies op uw gezondheid hebben en hoe slechts een paar minuten slaap uw energie vergroot. Vergroot uw energie en creativiteit zoals o.a. Napoleaon, Leonardo da Vinci, Edison en Einstein dat deden. Met een introductie van de Franse president Jacques Chirac (zelf ook een lezer van dit boek en gebruiker van de siÎsta).

Verkrijgbaar in de volgende talen: Duits, Frans, Spaans, Tsjechisch en Portugees

Achterflap - Inhoudsopgave - Introductie door president Jacques Chirac

Bestel dit boek

 

 

HEERLIJKE INSECTEN

Insecten zijn een uitstekende bron van heerlijke proteÔne van hoge kwaliteit. Eetbare insecten zijn een overvloedige, natuurlijke bron om de immer groeiende wereldbevolking te voeden. Dit boek is hËt naslagwerk over insecten eten (entomophagy) in de wereld. Insecten kunnen op vele manieren bereid worden. Dit boek geeft de beste, de meest traditionele en de meest originele insectenrecepten. Dit boek werd voor het eerst uitgegeven in 1989 en is sindsdien onderwerp geweest van vele discussies in internationale tv-shows. Het boek heeft het startsein gegeven voor de wereldwijde renaissance van de entomophagische beweging in de jaren '90. In het boek staan o.a. tips om zelf uw eetbare insecten te kweken en hoe u uw eerste insecten moet proeven.

Beschikbaar in de volgende talen: Duits, Italiaans and Frans

Achterflap - Inhoudsopgave - Proloog door Dr. Jean de Bonnefon

Bestel dit boek 

 

   

HOE TE STOPPEN MET ROKEN

Dit boek biedt een globale stap-voor-stap gids en een efficiÎnte methode om te stoppen met roken. Een simpel, nuttig en populair gezondheidsboek.

Inclusief psychologische voorbereiding, tips om de verleiding te weerstaan en een niet-roken dieet (om te voorkomen dat u te veel aankomt). Dit boek behoort ongetwijfeld tot de beste titels over stoppen met roken in Europa.

Met een introductie van kankerspecialist en internationaal Kankerprijswinnaar Prof. Joyeux.

Verkrijgbaar in de volgende talen: Frans en Spaans. Er wordt momenteel gewerkt aan een Nederlandse versie.

Achterflap - Inhoudsopgave

Bestel dit boek

 

 

EXAMENS IN JE ZAK

Deze praktische en motiverende gids voor zowel tieners als oudere studenten, staat boordevol tips om succes te hebben met examens en projecten voor de rest van uw leven!

Dit boek is een complete en simpele methode, die kan worden toegepast door alle scholieren en volwassen studenten. Het bevat vele aanbevelingen, voor studenten vanaf 13 jaar (en hun leraren en ouders), om toetsen en examens efficiÎnt voor te bereiden, om uw geheugen en leervaardigheden te verbeteren, om te leren efficiÎnter te concentreren en werken, om een momentje te ontspannen, om een positieve indruk te maken op uw examinator, om moeilijke situaties het hoofd te bieden, om goed te leren plannen, wat te doen op de dag van het examen, hoe u uw studenten en/of kinderen beter kunt helpen met leren, etc.

Dit boek wordt sterk aanbevolen als u snel en makkelijk uw examens "in uw zak" wilt hebben met minimale investering.

Verkrijgbaar in de volgende talen: Frans

Achterflap - Inhoudsopgave - Proloog door Prof. Henri Joyeux

Bestel dit boek

 

 

RAUWE VOEDING

Onze moderne eetgewoontes, en ook alternatieve eetgewoontes, houden te weinig rekening met onze meest fundamentele voedingsbehoeften. De auteur heeft in zijn laboratorium duizenden proefpersonen geobserveerd die zich al twintig jaar aan een strikt natuurlijk dieet hielden. Hij heeft een erg simpel en efficiÎnt dieet ontwikkeld dat geheel bestaat uit een brede selectie van rauwe voeding. Leer hoe u door het eten van vers fruit en andere natuurlijke ingrediÎnten lekkerder kunt eten dan bij McDonald's of zelfs het duurste Franse restaurant! Ervaar nieuw genot, nieuwe vrijheid en een nieuwe gezondheid! Dit dieet is natuurlijker dan u zich ooit had kunnen voorstellen. Ontdek uw eigen weg naar een optimale gezondheid, nieuwe eetplezier en de bevrediging van uw voedinsbehoeften. Verbeter uw fysieke, ecologische en mentale bewustzijn!

Dit boek is bedoeld voor het publiek en is absoluut noodzakelijk voor iedereen die geÔnteresseerd is in natuurlijke gezondheidsmethodes en precentieve gezondheid.

Voorwoord door Prof. Cloarec (voedingsdeskundige in een ziekenhuis in Parijs), Prof. H. Leon Abrams (Amerikaans antropoloog) en Brice Lalonde (ecoloog).

Verkrijgbaar in de volgende talen: Engels, Spaans en Frans

Perscitaten - Inhoudsopgave - Brice Lalonde - Prof. Cloarec - Prof. Abrams

Bestel dit boek 

 

 

STRESS ONDER CONTROLE

Stress is ÈÈn van de meestvoorkomende oorzaken van depressie en bezorgdheid, en de oorzaak van verscheidene ziektes.

In dit boek leest u waarom dat zo is en ontdekt u de werkelijke oorzaken van stress in onze maatschappij. Tegelijk biedt dit boek u een simpele, veilige en efficiÎnte methode om stressvrij te leven. Als u zich van tijd tot tijd gestresst voelt, is dit boek wat u nodig heeft.

Eindelijk kunt u ontdekken hoe u een plezierig en vredig leven kunt lijden. Bij dit boek zit een gratis stresstest.

De auteur is tevens de uitvinder van de STRESSOMETER ™, een nieuw electronisch systeem om zelf uw stressniveau te meten door middel van de microscopische trillingen van uw hand.

Met een introductie van Prof. Joyeux, kankerspecialist en internationaal Kankerprijswinnaar.

"Een gestresst persoon heeft alles om gelukkig te zijn."

Verkrijgbaar in de volgende talen: Frans, Spaans, Italiaans en Tsjechisch.

Waardering van een lezer - Achterflap - Inhoudsopgave - Proloog door Prof. Joyeux

Bestel dit boek

 

 

MAXIMALISEER UW IMMUNITEIT

"Maximaliseer uw immuniteit en geef de beste verdediging van uw lichaam de ruimte", is ÈÈn van die zeldzame, revolutionaire boeken en een toonaangevend naslagwerk sinds 1989.

Dit boek presenteert het uitstekende onderzoek van de auteur naar natuurlijke gezondheid en hoe een radicale wijzinging in uw eetpatroon u immuun kan maken tegen vele ziektes. De auteur demonstreert het strategisch belang van een betere levensstijl, en dan vooral een beter voedingspatroon, bij de bestrijding van ziektes als allergiÎn, kanker, AIDS, multiple sclerosis en andere aandoeningen. Het boek stelt een aantal simpele wijzigingen in uw levensstijl voor om de beste verdediging voor uw lichaam de ruimte te geven, namelijk uw eigen, natuurlijke immuniteit.

Verkrijgbaar in de volgende talen: Engels, Duits en Frans

Achterflap - Inhoudsopgave - Proloog door Prof. RenÈ Olivier.

Bestel dit boek

 

 

OPTIMISM SOURCE OF
SUCCESS AND HAPPINESS

 

The most important thing to live happily, healthily and enjoy a successful life is to wish to do so and work in that direction.

Optimism is a source of hope and of success which applies to every direction of our lives.

We all have, inside ourselves, fantastic human resources, and only a pinch is needed to develop this potential and get the best of ourselves at work.

Optimism is a state of mind, which helps to solve all problems, and makes possible for each of us, around him, to contribute to a better society.

At one condition : be an optimist in all circumstances.

 

Back cover - Table of contents - Excerpts of the book

This book is in preparation (to be published)

Link to the web site of Optimists

 

Homepage van IBC