Cartile

Bruno Comby este un specialist de renume mondial in domeniul sanatatii si stilului de viata natural, autorul celor 8 bestselleruri prezentate mai jos.

Aceste carti sunt publicate in Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, Ceha, Romana, Rusa si Portugheza. Aceste carti au ghidat 1/2 milioane de cititori spre o viata mai buna si au fost prezentate in peste 1500 programe de televiziune, radio sau articole de presa din intreaga lume. Bruno Comby este autorul catorva publicatii stiintifice.

Pentru a comanda cartile trimiteti-ne
cuponul de comanda cu plata contravalorii lor. Cartile va vor fi expediate rapid.

Clicati de doua ori pe coperta pentru marirea imaginii.

ALIMENTE - NUTRITIE

Dieta moderna si chiar dietele alternative, sunt foarte poluate, artificiale si neadaptate nevoilor fundamentale de nutitie. In laboratorul lui, autorul a studiat stiintific in ultimi 20 de ani mii de pacienti cu o dieta naturala 100%. El  propune o dieta simpla si foarte eficienta bazata pe o mare diversitate de alimente crude. Ne invata sa consumam fructe proaspete si alte ingrediente naturale care pot fi mai delicioase decat produsele MacDonald's sau cele mai fine mancaruri frantuzesti ! Experimentati noi placeri, libertatea si sanatatea! Aceasta dieta este cea mai apropiata de natura, pe care o puteti imagina. Descoperiti drumul propriu spre sanatatea optima, placerea de a manca si satisfacerea nevoilor dumneavoastra de hrana. Va imbunatatiti cunoasterea fizica, ecologica si mentala !

Aceasta carte se adreseaza publicului larg, fiind esentiala pentru toti cei ce consuma hrana naturala si pentru persoanele interesate de sanatatea naturala sau preventiva.

Prefata de Pr. Cloarec (Spitalul de Nutritie din Paris) si Pr. H. Leon Abrams (Antropolog american).

Disponibila in Engleza, Spaniola si Franceza

Referinte de Presa - Cuprinsul - Brice Lalonde - Pr. Cloarec - Pr. Abrams - Comandati aceasta carte

ECOLOGISTII PENTRU ENERGIA NUCLEARA

Combustibilii fosili precum carbunele petrolul sau gazul natural, polueaza masiv atmosfera pamantului (CO, CO2, SOX, NOX...), provocand ploile acide si schimbarea globala a climei prin efectul de sera, in timp ce energia nucleara nu participa la aceasta poluare si prezinta beneficii ecologice bine justificate.

Energiile regenerabile(solara,eoliana) nu sunt capabile sa asigure cantitatea de energie necesara populatiilor din tarile dezvoltate si in curs de dezvoltare, energia nucleara fiind de fapt singura energie curata si sigura capabila sa protejeze planeta in secolul XXI.

Aceasta carte raspunde la intrebarile esentiale despre securitatea nucleara, accidentul Cernobal, sanatatea publica, problemele cu care se confrunta societatea noastra, solutiile viabile pentru deseurile nucleare, beneficiile pentru mediu ale energiei nucleare curate si informatii importante despre viitorul planetei.

Disponibila in Engleza si Franceza.
Sunt in pregatire editii in Rusa, Romana, Germana, Italiana si Portugheza.

Coperta - Cuprinsul - Introducere de James Lovelock - Comandati aceasta carte

Bruno Comby a fondat
Asociatia Ecologistilor pentru Energia Nucleara (EPN)

SOMNUL PROFUND

O siesta de cinci minute elimina stresul, va sporeste energia fizica si mentala si va asigura un supliment de timp prin reducerea duratei somnului din noaptea urmatoare cu pana la doua ore. Aceasta carte va spune totul despre cum si cand sa va faceti siesta, descoperind multiplele beneficii pentru sanatate ale unor scurte si energice sedinte de relaxare si sporindu-va energia in cateva minute de siesta. Va cresteti energia si creativitatea precum Napoleon, Leonardo da Vinci, Edison, Einstein... Cu o introducere de presedintele francez Jacques Chirac (el insusi un cititor al acestei carti si practicant al somnului profund.

Disponibila in Germana, Franceza, Spaniola, Ceha si Portugheza

Supracoperta - Cuprinsul - Prefata de presedintele francez Jacques CHIRAC - Comandati aceasta carte

DELICIOASELE INSECTE

Insectele sunt o sursa minunata si delicioasa de proteine de buna calitate. Insectele comestibile sunt o resursa naturala abundenta pentru hranirea populatiei in crestere a pamnatului. Aceasta carte este un una de referinta pentru consumatorii de insecte din toata lumea (entomofagi). Insectele pot fi preparate in multe feluri. Aceasta carte propune retetele cele mai bune pe cele traditionale si cele originale retete de gatit insectele. Publicata initial in 1989, a fost prezentata de mai multe ori in talkshowuri la principalele televiziuni internationale si a initiat renasterea mondiala a miscarii entomofage (mancarea insectelor) la inceputul anilor 90. Cartea detaliaza modul de crestere in casa a insectelor comestibile si modul cum trebuie gustate primele insecte.

Disponibila in Germana, Italiana si Franceza

Supracoperta - Cuprinsul - Prefata de Dr Jean de Bonnefon - Comandati aceasta carte

CUM NE LASAM DE FUMAT

Aceasta carte va propune o indrumare globala pas cu pas si o metoda eficienta care va ajuta sa va lasati de fumat. O carte simpla, utila si populara despre sanatate.

Include pregatirea psihologica, cum sa evitam tentatiile, dieta nefumatorului, pentru un succes rapid fara a va ingrasa. Aceasta carte este printre cele mai bune, daca nu chiar n°1 intre titlurile pentru nefumatori din Europa.

Cu o introducere de Pr Joyeux, chirurgia cancerului, castigatorul Premiului International pentru Cancer.

Disponibila in Franceza si Spaniola. O traducere in olandeza este in pregatire.

Supracoperta - Cuprinsul - Comandati aceasta carte

EXAMENELE IN BUZUNAR

Acest ghid practic si bine motivat se adreseaza elevilor si studentilor, pentru a avea succes la examene si in alte proiecte dealungul intregii vieti !

Aceasta carte este o metoda de lucru foarte simpla care poate fi aplicata de toti studentii si adultii. Ea contine recomandari variate pentru studenti si adulti, de la varsta de 13 ani in sus (precum si pentru profesorii si parintii lor), pentru pregatirea mai eficienta a examenelor, imbunatatirea memoriei si a capacitatii de invatare, invatarea tehnicii de concentrare si de lucru mai eficient, relaxarea in doar cateva minute, creerea unei impresii pozitive examinatorului, depasirea situatiilor dificile, organizarea graficului, ce trebuie facut in ziua examenului, cum va ajutati studentii si copii sa studieze mai eficient, etc.

Foarte recomandata pentru un succes mai usor si reusita la examene in minim de timp.

Disponibila in Franceza

Supracoperta - Cuprinsul - Prefata de Pr Henri Joyeux - Comandati aceasta carte

CONTROLUL STRESULUI

Stresul este una din cauzele principale de depresie si anxietate, originea multor maladii.

Aceasta carte va prezinta cauzele profunde si reale ale stresului in societatea noastra si va propune o metoda simpla, sigura si eficienta de a trai fara stres. Daca va simtiti uneori stresati, toata sfaturile de care aveti nevoie le veti gasi in aceasta carte.

Cel putin descoperiti modul cum puteti duce o viata linistita si placuta. Cartea include un test gratuit de masurare a stresului.

Autorul este si inventatorul STRESOMETERULUI ™ un un sistem electronic nou pentru masurarea stresului uman prin evaluarea tremurului microscopic al mainii.

Cu o introducere de Pr Joyeux, chirurg pentru cancer, castigatorul Premiului International pentru Cancer.

"Tot ce are nevoie o persoana stresata pentru a fi fericita".

Disponibila in Franceza, Spaniola, Italiana si Ceha.

Supracoperta - Cuprinsul - Prefata de Pr Joyeux - Comandati aceasta carte

MAXIMIZATI IMUNITATEA

"Maximizati imunitatea si sporiti cea mai buna aparare a organismului impotriva imbolnavirilor", este una din foarte rarele carti revolutionare, o carte de referinta pe plan mondial din 1989.

Aceasta carte prezinta rezultatele cercetarilor sustinute ale autorului din domeniul sanatatii naturiste si cum o schimbare radicala a alimentatiei poate preveni si ajuta la vindecarea unui mare numar de boli ale imunitatii. Autorul demonstreaza importanta strategica a  unui stil de viata mai bun si in special a unei abordari nutritioniste a bolilor legate de imunitate precum alergiile, cancerul, SIDA, sclerozele multiple si alte boli auto-imune, propune recomandari simple pentru stilul de viata si o dieta naturista 100% pentru a intari cea mai buna aparare a organismului impotriva imbolnavirii: propria imunitate naturala.

Disponibila in Franceza, Engleza si Spaniola.

Supracoperta - Cuprinsul - Prefata de Pr René Olivier - Comandati aceasta carte

IBC's Home page